Surpriză din Pădurea Neagră

Postat de anomisana in Dulciuri
4 Sep 2011 | 2932 vizualizari
Surpriză din Pădurea Neagră

După ce am terminat cu tortul pentru Adina, am văzut că mi-a rămas câte ceva din ce am folosit la tort. Tot aveam un regret că nu pot gusta să văd cum a ieşit, aşa că mi-a venit ideea să folosesc resturile, să văd şi eu ce gust are şi ce sunt în stare să improvizez. Au ieşit 2 porţii de prăjitură, din care una i-am pus-o soţului la pachet fără să-i spun, făcându-i astfel o surpriză plăcută, iar a doua i-am dus-o mamei soacre, eu rămânând cu aprecierile voastre şi ale lor, lucru care mă face fericită.

Ingrediente

  • blat rămas de la tortul Pădurea Neagră  
  • frişcă
  • jeleu de vişine
  • sirop de vişine cu lichior
  • vişine din compot

Mod de preparare

Am sfărâmat blatul şi am pus o parte în 2 cupe de îngheţată. Am însiropat blatul, am adăugat frişcă, apoi o lingură de jeleu, iar blat sfărâmat şi însiropat, din nou frişcă iar la sfârşit restul de jeleu rămas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriză din Pădurea Neagră" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Postat de rocsi_1612

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit. Untul, de la temparatura camerei il mixam cu...

Citeste continuarea

Clatite cu unt si miere de albine

Postat de Dya

Clatite cu unt si miere de albine

Intr-un bol, amestecam toate ingredientele uscate, adaugand ulterior laptele si apa. Mixam compozitia pana la omogenizarea completa. Cu ajutorul unui polonic, luam cate putin din compozitia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2011, 17:45
va ce bine arata ,vreau si eu forme ca ale tale
la 04.09.2011, 17:52
Cred că mai găseşti la Selgros. Sunt din plastic, trei la set, diverse culori şi destul de ieftine. Eu visez la unele la fel dar din sticlă, ce au culoarea la fel cu napolitana, dar sunt aşa scumpe...
la 04.09.2011, 18:04
vreau si eu o surpriza din asta ca sigur e delicioasaaaa
la 04.09.2011, 18:33
Nu vrei sa fiu soacra ta ?
la 04.09.2011, 18:42
Soacra nu aş schimba-o pentru nimic în lume, dar bunică aş vrea să-mi fiţi, că eu nu mai am demult. Şi mai vreau să-mi preparaţi o porţie de mâncare de urzici, că nu o mai am pe mama să-mi facă şi să se inţepe în locul meu.

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking