Ingrediente
- 300-400 ml apa + o felie unt + malai + sare
- o bucata carnat de casa afumat
- o bucata caltabos de casa
- un cub telemea de vaca sarata
- un ou ( de curte )
Mod de preparare
Mamaliguta :Punem la fiert intr-o cratita apa cu sare si unt ; Lasam pana apa incepe sa clocoteasca , dam focul mic , adaugam incet , incet malai , amestecand bine cu un tel ; Cand incepe sa se intareasca dam jos de pe foc ;
Afumatura : Taiem bucatile de caltabos si carnat felii , punem intr-o tigaie cu ulei incins la prajit si scoatem pe un servetel de bucatarie ; Branza o dam pe razatoare sau o rupem bucatele cu mana ; Punem oul la prajit , intoarcem pe ambele parti si condimentam cu sare ; Punem intr-un bol un strat de mamaliga , unul de carnat , mamaliga ,ou ( lam taiat bucatele ) , caltabos si branza dupa care iar un strat de mamaliga!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si inghite!" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|