Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere

Postat de Toamna07 in Paste
3 Feb 2014 | 3694 vizualizari
Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere

Inspiratie pentru cand ai pofta de paste delicioase si puternic aromate !

Ingrediente

Ingrediente:

  • 500 g taitei cu ou sau tagliatele
  • 300 g muschi sau pulpa de porc(cuburi)
  • 2-3 catei de usturoi tocati fin
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 lingurite de amidon
  • 1 lingura de miere
  • 1 bucata de ghimbir cat degetul mare,tocat fin
  • 1 ardei gras verde taiat felii
  • 150 g fasole verde
  • 2 lingurite seminte de susan

Mod de preparare

Mod de preparare:

Fierbem pastele al dente intr-o oala cu apa si sare.
Intre timp,amestecam amidonul cu o lingura de apa,apoi adaugam sosul de soia si mierea;dam deoparte.
Intr-o tigaie mare incingem putin ulei si dam focul mare.Adaugam carnea de porc si tinem pe foc pana se rumeneste bine pe toate partile.
Ponderam focul si punem ghimbirul,usturoiul,ardeiul si fasolea verde.Mai tinem pe foc 3-4 minute.Acum adaugam sosul si amestecam mereu.Tinem pe foc pana ce sosul se ingroasa.
Adaugam sare numai daca este nevoie.Sosul de soia este destul de sarat !
Se impart tagliatelele scurse in boluri.Se pun carnea de porc si legume deasupra si si finalizeaza cu o ploaie de seminte de susan .

Acest preparat este demential,amestecul de sos de soia,ghimbir si miere este explozie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de fidea cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Budinca de fidea cu branza sarata

Pastele se fierb in apa putin sarata conform indicatiilor de pe pachet 1 minut. Se scurge apa prin strecuratoare, se pun inapoi in vas si se adauga untul, se amesteca pana ce acesta se topeste, se...

Citeste continuarea

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Sos Ragù: Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se toaca. Tijele de apio se spala si se taie rondele. Aceste legume se calesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2014, 18:52
Ce buuuuuuuuun
la 03.02.2014, 18:53
bune
la 03.02.2014, 18:55
deja imi e foame!!!
la 03.02.2014, 19:10
la 03.02.2014, 19:14
Ce aromate!!!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking