Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

Postat de mihaelar63 in Paste
27 Noi 2021 | 2899 vizualizari
Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

   Din cand in cand, dar nu prea des prepar paste. Asa, de dor !!!! Printre preferatele mele se afla tagliatelle. Am gasit un sortiment de tagliatelle de calitate, cu ou si de atunci nu le tradez !!!

Ingrediente

  • 500 gr tagliatelle cu ou
  • 500 gr carne de vitel
  • 200 gr mazare verde -congelata
  • 200 gr morcovi baby -congelati
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita boia
  • 1/2 lingurita pudra ghimbir
  • 1/2 lingurita pudra rozmarin
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • codite de ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

  1.  Bucata de carne de vitel se sareaza si se maseaza cu boia, ghimbir, rozmarin si piper macinat .
  2. Puneti bucata de carne intr-o cratita teflonat de marime adecvata.
  3. Se toarna deasupra ulei si o cana  de apa. Tot acum puneti si usturoiul pisat.
  4. Puneti capac si lasati sa fiarba inabusit cam 45 minute pana carnea devine moale .
  5. Aveti grija sa  verificati ca apa sa nu scada prea mult .
  6.  Bucata de vitel se scoate pe o planseta alaturata si se taie cubulete .
  7. In sosul ramas se fierbe cam 8 minute mazarea verde si morcovii[ care s-au decongelat la temperatura camerei .
  8. Intre timp fierbeti tagliatelle in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj .
  9. Strecurati tagliatelle  de apa in care au fiert.
  10.  In ultima faza se servesc pastele cu mazare si morcovi pe deasupra . Ultima data se pun cubuletele de carne .
  11. Dati o nota de prospetime cu codite de ceapa verd etaiata sau cu patrunjel tocat .
  12.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de dieta: Paste Konjac cu dovlecei si vinete

Postat de Bucataras

Reteta de dieta: Paste Konjac cu dovlecei si vinete

Pastele Fettucine din Konjac sunt paste cu un conținut scăzut de calorii, fără carbohidrați, grăsimi, sare și gluten. Acestea sunt obținute dintr-un amestec de făină organică de Konjac...

Citeste continuarea

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Postat de Anett

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Curatam morcovii si le taiem in rondele. Le punem intr-un castron cu apa sarata si le fierbem pana devin moale. Strecuram bine si le asezam intr-un bol mare. Lasam sa raceasca cateva minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2021, 23:31
la 27.11.2021, 23:50
Pot sa le mananc separat
la 27.11.2021, 23:54
la 27.11.2021, 23:56
Maria -ta din Constelatii , ce nu iti doresti din reteta aceasta ? )
la 27.11.2021, 23:57
Multumesc , Cristina

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking