Tagliatelle cu hribi

Postat de lilik in Paste
12 Dec 2011 | 10343 vizualizari
Tagliatelle cu hribi

Cred ca toti sunteti de acord cand spun ca hribii sunt senzationali...

Ingrediente

  • 20 gr hribi uscati
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 gr tagliatelle
  • 1 cescuta vin alb
  • sare,piper dupa gust.
  • parmezan ras

Mod de preparare

Punem hribii la inmoi in apa calduta cel putin 30 de minute.

Curatam cateii de usturoi si ii punem intregi cu putin ulei de masline pe foc si cand incepe sa se coloreze punem hribii storsi.Ii saltam putin,apoi stingem cu vinul,pe care il lasam sa se evapore,apoi adaugam treptat din apa in care au fost pusi hribii si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Intre timp punem apa pt tagliatelle la fiert si cand da in clocot punem tagliatellele si le lasam sa fiarba 2 minute mai putin decat este scris pe ambalaj,dupa care le scoatem din oala si le punem peste ciuperci,adaugand alta apa de la hribi,daca nu un polonic din apa in care au fiert pastele.

Amestecam usor si la sfarsit adaugam patrunjel verde si parmezan ras dupa plac.

Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Intr-o cratita mai mare puneti apa, sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati pastele, le lasati sa fiarba la foc potrivit, atat cat scrie pe ambalaj. Intre timp...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu ton si hribi

Postat de simona72

Tagliatelle cu ton si hribi

Pentru inceput ne pregatim ingredientele, le scoatem din frigider si le punem la indemana. Avem grija sa citim timpul de fierbere de pe ambalajul pastelor. Este important pentru ca vom fierbe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2011, 16:49
sunt prima, asa ca indraznesc sa ma servesc!..
la 12.12.2011, 16:56
chiar te poftesc scumpa mea
la 12.12.2011, 16:58
imi place combinatia
la 12.12.2011, 17:44
asa daaaaaaaaaaaaaaa!!! pastele mele favoriteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
la 12.12.2011, 18:28
aici as folosi uleiul de masline infuzat cu usturoi!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking