Tagliatelle cu mascarpone

Postat de GretaRachita in Paste
6 Ian 2014 | 4188 vizualizari
Tagliatelle cu mascarpone

Vreau sa simt caldura incalzindu-mi pielea...Pielea, vinilinul au devenit un must in acest anotimp. Le gasim folosite in toate piesele vestimentare: de la fuste, rochite, pantaloni, la sacouri. Ceea ce imi place este faptul ca nu ma oboseste sa vad toata aceasta piele, peste tot, nu ma supara. Este folosita intr-un asa fel incat nu ma duce imediat cu gandul, asa cum se intampla odata, la hard rock. Mi se pare ca adeuce chiar o nota in plus de romanticism, de chic, de glamour. Un lucru este sigur: cat woman s-a intors si asta ne place. Trecand de la cat walk la masa noastra cea de toate zilele, va propun astazi rulouri de proscuitto crudo cu tagliatelle si mascarpone.

Ingrediente

  • 150 g de tagliatelle
  • 80 g mascarpone
  • 1 galbenus de ou
  • 150 prosciutto crudo
  • 20 g parmigiano
  • nucsoara
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Fierbem tagliatelele in apa sarata. Le scurgem de apa cand sunt inca al dente (nu foarte fierte; de obicei pt a fi al dente oprim fierberea cu circa 1-2 minute inainte de timpul prevazut pe ambalaj). Le amestecam cu branza mascarpone, cu galbenusul de ou, un varf de cutit de nucsoara, parmigian si piper negru macinat proaspat. Desfacem feliile de prosciutto (taiat subtire ca si fila de hartie) si punem pe fiecare felie cca. 1 1/2 lingura din compozitia de tagliatelle de mai sus. Rulam feliile de prosciutto astfel incat sa formam niste rulouri.

Le dam la cuptor pentru cateva minute, 180 grade, ventilat si le servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno

Postat de mihaelar63

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno

Fierbeti pastele in apa cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza usor in ulei. Adaugati carnea de porc si amestecati cateva minute...

Citeste continuarea

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Postat de Corina33

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs. Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2014, 19:41
la 06.01.2014, 23:40
la 07.01.2014, 09:29
Imi plac pastele combinate cu mascarpone
la 08.01.2014, 00:57
Diaconta aceasta este o creatie a mea si este f buna

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking