Ingrediente
- 300 gr paste tip tagliatelle
- 6-7 rosii coapte
- 2 catei usturoi
- ulei masline
- busuioc proaspat
- piper
- sare
- zahar
- parmezan ( optional)
Mod de preparare
Se pune apa la fiert.Cand aceasta fierbe,se pune sare si apoi se pun pastele.Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj.Se scurg de apa cand sunt gata .
Rosiile se spala,se rupe codita si se taie cuburi mici.
Usturoiul se curata de coaja si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile,sare,piper si putin zahar.Se da la foc mic si se lasa sa fiarba pana ce devin un sos.
Se adauga busuiocul proaspat tocat.
In sos se pun pastele si se servesc calde de preferinta presarate cu parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|