Ingrediente
- 250 g tagliatelle
- 1 ceapa medie
- 1 ceapa verde
- 2 linguri pasta de ardei
- 2 linguri ulei de masline
- 1 conserva mica de rosii in bulion
- 1-2 frunze busuioc proasptat
- sare
- piper
Mod de preparare
Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si lasam sa se caleasca 5 minute.
Adaugam apoi pasta de ardei, amestecam si lasam putin sa se caleasca impreuna.
Adaugam apoi rosiile in bulion pasate cu blenderul, sare si piper dupa gust si lasam sosul sa fiarba la foc mic pana scade putin.
Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare si 1 lingurita de ulei.
Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pastele si lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le strecuram si le adaugam peste sosul precedent.
Eu am pus busuioc tocat deasupra, celorlati nu le place...
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|