Taitei cu varza

Postat de panacris in Mancaruri de post
2 Feb 2012 | 6892 vizualizari
Taitei cu varza

Usor si gustos de post!

Ingrediente

  • taitei patratele sau tagliatelle 300 g.
  • varza dulce alba 1 bucata potrivita
  • sarea iodata
  • piper proaspat macinat
  • ulei de floarea soarelui 100 ml.

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie fideluta cu rindeaua sau robotul de bucatarie! Atentie, nu se freaca varza cu sare!!!

Intr-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la incins, se adauga varza fideluta si se lasa la calit la foc mic, pana se aureste, atentie se amesteca mereu ca sa nu se arda. Intre timp se fierb taiteii in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se adauaga la varza calita. Se amesteca usor, se asezoneaza de sare si piper. Se poate servi calda sau rece dupa gustul fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bors taranesc de coada de vitel II

Postat de Ksenya

Bors taranesc de coada de vitel II

  Coada o portionam si o punem intr-o oala incapatoare, adaugam apa si o fierbem 30 minute, inlaturand toata spuma care se formeaza la suprafata. Adaugam radacina de patrumjel, telina,...

Citeste continuarea

Taitei cu legume si sos de stridii

Postat de mitinita

Taitei cu legume si sos de stridii

Taiteii se fierb conform intructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Varza, ceapa, ardeiul si morcovul se taie in bucati de marime egala. Se soteaza legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2012, 16:13
ce demult n-am facut
la 02.02.2012, 17:31
Eu n-am facut niciodata.
la 02.02.2012, 17:52
sa-mi dai si mie,nu am mancat niciodata..cred ca e bun
la 02.02.2012, 17:55
gustos imi place
la 02.02.2012, 18:00
imi place!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking