''Talmes balmes''

Postat de Constelatialeu in Porc
16 Ian 2013 | 19378 vizualizari
''Talmes balmes''

Nu stiam cum sa-i spun,asa ca i-am zis ''talmes balmes''.e ceva pe repede-nainte cand n-ai timp de bibilit si iti si este o foame de lup....

Ingrediente

  • 1/2 carne porc
  • 5 cartofi
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 3-4 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele,cartoful in bucatele mai mari,ceapa pestisor,ardeiul julien,rosiile decojite si taiate mai mari.Se aseaza in straturi,se condimenteaza dupa gust,se adauga si usturoiul.Se pune un pic de ulei si un pic de apa si se da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Talmes balmes''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Talmes-balmes

Postat de MotanLaOale

Talmes-balmes

Se pune apa cu sarea la fiert in ceaun pentru o mamaliga mai moale. Se presara deasupra 1 lingura de malai si se lasa la fiert. Cand fierbe se micsoreaza focul, se pune malaiul in ploaie si...

Citeste continuarea

Musaca talmes-balmes

Postat de panacris

Musaca talmes-balmes

Cartofii se curăță, se taie în bucățele și se pun la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 20 de minute la foc mediu, neacoperit, spumându-se la nevoie. Ceapa și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2013, 20:19
Scurt şi cuprinzător Cum îmi place mie
la 16.01.2013, 20:20
deci daca mie mi-e o foame de lup.mananc un talmes-balmes de asta si-mi trece??
cred ca da
la 16.01.2013, 20:20
Am zis,pe repede-nainte,ca foamea n-are rabdare,urla,mai rau ca leul...
la 16.01.2013, 20:23
la 16.01.2013, 20:23
Bun talmeșul- balmeșul!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking