Tartǎ cu spanac şi brânză feta

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
31 Mar 2012 | 3962 vizualizari
Tartǎ cu spanac şi brânză feta

O tartă deosebit de simplă,cu blat din pâine.Se poate adapta cu ce aveţi prin frigider.

Ingrediente

  • Cateva felii de paine
  • 4 oua
  • Lapte
  • Unt
  • 150 gr brânza feta de capră
  • 100 gr cascaval
  • Cateva frunze de spanac
  • 4 linguri smantana
  • Cateva felii de sunca
  • Ceapa verde
  • Piper
  • Rosii cherry

Mod de preparare

Un ou il batem si il amestecam cu lapte.Ungem o forma de tarta cu unt.Apoi asezam feliile de paine pe care le-am inmuiat in oul cu lapte.Punem cateva bucatele de unt deasupra.

Spanacul il calim intr-o lingura de unt si-l condimentam.Calim putin si ceapa verde,eu o prefer asa.Puteti s-o puneti cruda daca doriti.

Deasupra feliilor de paine asezam alternativ sunca,spanacul si branza feta.

La final rosiile cherry.

Cele 3 oua ramase le batem si incorporam smantana.

Punem ouale cu smantana deasupra tartei si razuim cascaval.

Punem tava la cuptor pentru 20 de minute,sau pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Se serveste de preferinta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartǎ cu spanac şi brânză feta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa

Postat de MotanLaOale

Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa

Chiftele : Painea se imoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca marunt. Mararul se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca ingredientele (mai putin faina) cu cele 2 oua....

Citeste continuarea

Drob

Postat de Jymy

Drob

Ficatul se curata si se spala in apa rece. Se fierbe apoi si se clateste cu apa fierbinte pentru a inlatura spuma formata. Se trece prin masina de tocat ori se taie in cuburi mici. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2012, 21:57
macar ne dai tarta )
la 31.03.2012, 22:00
Super bine arata, trebuie sa fie tare buna, imi place!
la 31.03.2012, 22:10
buna
la 31.03.2012, 22:18
Am facut si eu azi, dar sub forma de barcute (pide). Ce bune au fost...
la 31.03.2012, 22:29
buuunaa

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking