Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

Postat de housy in Aperitive / Garnituri
1 Dec 2010 | 8986 vizualizari
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

Merci Oana_d pentru idee...am zis k o sa incerc, si-am facut-o. A iesit delicioasa

Ingrediente

  • 300 gr parizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 gr cas
  • 4-5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceasca lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • praf usturoi
  • 4 oua
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

 

  • casul se rade pe razatoarea mare
  • parizerul se taie cubulete
  • ciupercile si ele se maruntesc
  • ouale se bat spuma cu mixerul
  • peste se pune smantana, praful de copt, sarea , piperul, mararul, praful de usturoi, patrunjelul, laptele si faina
  • se omogenizeaza totul
  • se adauga parizerul, casul si ciupercile si se amesteca bine cu lingura
  • totul se toarna intr-o tava in care e pusa foaie de copt, si se da la cuptorul incins
  • se lasa in cuptor aprox 20 min

                                      Se serveste de preferat rece, cu ketchup!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi cu bacon la cuptor

Postat de licurici_lra

Cartofi cu bacon la cuptor

Am curatat cartofii, i-am spalat, apoi i-am taiat bastonase mai groase. Am pus putin ulei intr-un vas termorezistent, am adaugat cartofii, i-am presarat cu sare si piper, am...

Citeste continuarea

Aperitiv budinca cu sunca si ardei

Postat de merisor67

Aperitiv budinca cu sunca si ardei

Taiem sunca presata in cubulete mici. Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat si curatat de cotoare, seminte si nervuri. Patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Mixam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2010, 13:48
arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul
la 01.12.2010, 13:52
poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina
la 01.12.2010, 14:05
si eu face super buna 5f
la 01.12.2010, 14:17
la 01.12.2010, 15:05
as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking