Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

Postat de housy in Aperitive / Garnituri
1 Dec 2010 | 8977 vizualizari
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

Merci Oana_d pentru idee...am zis k o sa incerc, si-am facut-o. A iesit delicioasa

Ingrediente

  • 300 gr parizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 gr cas
  • 4-5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceasca lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • praf usturoi
  • 4 oua
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

 

  • casul se rade pe razatoarea mare
  • parizerul se taie cubulete
  • ciupercile si ele se maruntesc
  • ouale se bat spuma cu mixerul
  • peste se pune smantana, praful de copt, sarea , piperul, mararul, praful de usturoi, patrunjelul, laptele si faina
  • se omogenizeaza totul
  • se adauga parizerul, casul si ciupercile si se amesteca bine cu lingura
  • totul se toarna intr-o tava in care e pusa foaie de copt, si se da la cuptorul incins
  • se lasa in cuptor aprox 20 min

                                      Se serveste de preferat rece, cu ketchup!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Postat de panacris

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Pentru blat: Ouăle se separă în două boluri separate. Peste cele 6 gălbenușuri se adaugă, uleiul, piureul de urzici (urizicile curățate se fierb în apă cu sare, apoi se...

Citeste continuarea

Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos

Postat de rocsi_1612

Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos

Cum se prepara Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos Spalam bine ficatul, il lasam sa stea in apa rece cam 30 de minute. Il curatam de pielite cu grija, il spalam pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2010, 13:48
arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul
la 01.12.2010, 13:52
poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina
la 01.12.2010, 14:05
si eu face super buna 5f
la 01.12.2010, 14:17
la 01.12.2010, 15:05
as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking