Tarta cu fructe

Postat de brunetica in Prajituri
7 Mar 2012 | 5089 vizualizari
Tarta cu fructe

Delicioasa si foarte buna , se topeste in gura :)

Ingrediente

  • 360 g. biscuiti seci 
  • 250 g. unt
  • 8 oua
  • 200 g. zahar
  • 500 g. ricotta
  • 500 g. mascarpone
  • 250 g. smantana
  • praf de sare
  • esenta de flori de portocale
  • dulceata de capsuni
  • visine din sirop pentru ornat
  • capsuni

Mod de preparare

Biscuitii ii macinam cu robotelul  si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei si taiat bucatele. Asezam blatul de biscuiti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Galbenusurile le batem spuma cu zaharul si esenta, pana devin ca o cema si se albesc. Adaugam mascarponele, ricotta si smantana.

Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si le adaugam la crema amestecandu-le cu o spatula de jos in sus. 

Crema o asezam peste blatul de biscuiti si coacem tarta in cuptorul incins , la foc mediu.

Cand este copta tarta o lasam la racit, iar dupa ce s-a racit o ornam cu dulceata de capsuni, cu capsuni proaspete si visine din sirop.

Se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta desert de Florii, trio mousse

Postat de Constelatialeu

Reteta desert de Florii, trio mousse

Iata cum se prepara Reteta desert de Florii, trio mousse Blat : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat, apoi am adaugat zaahrul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare, am...

Citeste continuarea

Desert tarta cu pere, mure si branza

Postat de oanapl

Desert tarta cu pere, mure si branza

Pentru aluat, mixezi oul cu zahărul măcinat, apoi adaugi uleiul, sarea și brânza și le mixezi bine. Eu am folosit un mixer vertical pentru a mărunți brânza cât mai bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2012, 18:48
deliciu.
la 07.03.2012, 19:00
Merci Medi pup dulce
la 07.03.2012, 19:06
si eu pup ,Brunetica!
la 07.03.2012, 19:47
buna buna....
la 07.03.2012, 19:47
buna buna

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking