Tarta de legume

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
28 Noi 2012 | 6199 vizualizari
Tarta de legume

am fost inspirata din reteta lui ela http://www.bucataras.ro/retete/tarta-cu-legume-25490.html

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 100 g mazare(borcan)
  • 100 g telemea
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • cascaval delaco
  • 5 oua
  • 1/2 ardei gras
  • sare,piper
  • 100 g ciuperci(borcan)
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in coaja timp de 15-20 minute, se lasa putin la rece si se curata de coaja dupa care taiem bucatele mici. Telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mare.

Intr-un castron se pun ouale, sare, piper si se bat cu blenderul. Se adauga branza si cascavalul, ciupercile si mazarea scurse de apa, ardeiul gras taiat cubulete, ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri si cartofii cubulete. Se mixeaza totul bine. Intr-o tava punem ulei de masline, ungem foarte bine si adaugam pasta formata. Se lasa la cuptor timp de 1 ora. Inainte cu 10 minute se mai presara putin cascaval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta spiralata cu legume

Postat de oanapl

Tarta spiralata cu legume

Pentru aluat, cerni făina într-un castron și adaugi sarea și untul tăiat cubulețe. Omogenizezi compoziția sfărâmând untul între degete. Când totul se...

Citeste continuarea

Aperitiv quiche cu legume

Postat de rocsi_1612

Aperitiv quiche cu legume

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cubulete, oul si sare. Amestecati usor cu mana, apoi incroporati faina treptat si framantati. La final adaugati si apa rece, framantati pana obtineti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2012, 21:48
Ce bine arata...Cred ca e si buna tare...
la 28.11.2012, 21:50
da rocsica e buna
la 28.11.2012, 21:50
la 28.11.2012, 21:51
o tarta perfecta
la 28.11.2012, 21:53
buna

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking