Tarta de mamaliga cu friptura de porc

Postat de adnia in Porc
2 Ian 2013 | 5113 vizualizari
Tarta de mamaliga cu friptura de porc

Aceasta idee de prezentare este "furata" de la o prietena din lista mea de bloguri, dar inainte s-o postez, i-am cerut permisiunea..iar ea, draguta, mi-a dat voie! Asadar, v-o prezint si voua!

Ingrediente

  • Deci, avem nevoie de:
  • 2 l apa
  • faina cat cuprinde pt mamaliga
  • 1 cub de unt
  • 250 gr. carne
  • 1 ceapa
  • 1 l bulion de rosii
  • chili (eu am folosit chili natural)
  • patrunjel si muraturi pt decor.

Mod de preparare

Am facut mamaliga, apoi am turnat-o in tava de tarta unsa cu unt, apoi am lasat la racit. Intre timp am preparat friptura cu sos: am calit ceapa, am adaugat bulionul si chili, apoi cateva condimente (nu prea multe): pudra de marar, cimbru si rozmarin uscat. Dupa ce am rasturnat "tarta" de mamaliga pe o farfurie, am umplut-o cu friptura si am decorat-o cu patrunjel si muraturi. Am servit fierbinte.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de mamaliga cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chifteluţe cu susan

Postat de Dya

Chifteluţe cu susan

Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm compoziţia...

Citeste continuarea

Muschi de porc Wellington

Postat de simona72

Muschi de porc Wellington

Daca alegeti sa tineti muschiul in saramura, aveti nevoie de: 2 linguri sare grunjoasa (ca si cea pentru muraturi), 1 lingurita boabe de piper, 2 foi de dafin, 1 lingurita boabe de mustar, cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2013, 19:51
wow..super idee!!!!sia rata ff bine ca prezentare...Bravo!!
la 02.01.2013, 19:52
Genul de tartă ce mi-a fost recomandat de doctor
la 02.01.2013, 19:52
De aici nu vreau sa lipsesc
la 02.01.2013, 19:54
Daca doctorul i-a recomandat lui Padre ii dau si portia mea, numai sa se faca bine
la 02.01.2013, 19:55
o bunatate!!!!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking