Tarta de mamaliga cu friptura de porc

Postat de adnia in Porc
2 Ian 2013 | 5128 vizualizari
Tarta de mamaliga cu friptura de porc

Aceasta idee de prezentare este "furata" de la o prietena din lista mea de bloguri, dar inainte s-o postez, i-am cerut permisiunea..iar ea, draguta, mi-a dat voie! Asadar, v-o prezint si voua!

Ingrediente

  • Deci, avem nevoie de:
  • 2 l apa
  • faina cat cuprinde pt mamaliga
  • 1 cub de unt
  • 250 gr. carne
  • 1 ceapa
  • 1 l bulion de rosii
  • chili (eu am folosit chili natural)
  • patrunjel si muraturi pt decor.

Mod de preparare

Am facut mamaliga, apoi am turnat-o in tava de tarta unsa cu unt, apoi am lasat la racit. Intre timp am preparat friptura cu sos: am calit ceapa, am adaugat bulionul si chili, apoi cateva condimente (nu prea multe): pudra de marar, cimbru si rozmarin uscat. Dupa ce am rasturnat "tarta" de mamaliga pe o farfurie, am umplut-o cu friptura si am decorat-o cu patrunjel si muraturi. Am servit fierbinte.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de mamaliga cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papricas cu carne de porc

Postat de eumimi

Papricas cu carne de porc

Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min. Adaugam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa. Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa...

Citeste continuarea

Perisoare in sos de rosii la multicooker

Postat de gurita_ta2005

Perisoare in sos de rosii la multicooker

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata marunt,condimentele si orezul. Se amesteca bine compozitia si se formeaza bilute care se pun pe o farfurie. In vasul de la multicooker se pune 1...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2013, 19:51
wow..super idee!!!!sia rata ff bine ca prezentare...Bravo!!
la 02.01.2013, 19:52
Genul de tartă ce mi-a fost recomandat de doctor
la 02.01.2013, 19:52
De aici nu vreau sa lipsesc
la 02.01.2013, 19:54
Daca doctorul i-a recomandat lui Padre ii dau si portia mea, numai sa se faca bine
la 02.01.2013, 19:55
o bunatate!!!!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking