Tarta de mamaliga cu friptura de porc

Postat de adnia in Porc
2 Ian 2013 | 5128 vizualizari
Tarta de mamaliga cu friptura de porc

Aceasta idee de prezentare este "furata" de la o prietena din lista mea de bloguri, dar inainte s-o postez, i-am cerut permisiunea..iar ea, draguta, mi-a dat voie! Asadar, v-o prezint si voua!

Ingrediente

  • Deci, avem nevoie de:
  • 2 l apa
  • faina cat cuprinde pt mamaliga
  • 1 cub de unt
  • 250 gr. carne
  • 1 ceapa
  • 1 l bulion de rosii
  • chili (eu am folosit chili natural)
  • patrunjel si muraturi pt decor.

Mod de preparare

Am facut mamaliga, apoi am turnat-o in tava de tarta unsa cu unt, apoi am lasat la racit. Intre timp am preparat friptura cu sos: am calit ceapa, am adaugat bulionul si chili, apoi cateva condimente (nu prea multe): pudra de marar, cimbru si rozmarin uscat. Dupa ce am rasturnat "tarta" de mamaliga pe o farfurie, am umplut-o cu friptura si am decorat-o cu patrunjel si muraturi. Am servit fierbinte.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de mamaliga cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric

Postat de gurita_ta2005

Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric

Intr-o tigaie punem cotletul de porc condimentat pe ambele parti cu vegeta si piper,punem ulei de masline,lasam cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti. Punem apa cat sa acopere si lasam...

Citeste continuarea

Cotlet de porc in sos de chimen

Postat de mirela0911

Cotlet de porc in sos de chimen

Se bat feliile de cotlet si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune untura sa se topeasca intr-o cratita. Se prajeste carnea pana se rumeneste usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2013, 19:51
wow..super idee!!!!sia rata ff bine ca prezentare...Bravo!!
la 02.01.2013, 19:52
Genul de tartă ce mi-a fost recomandat de doctor
la 02.01.2013, 19:52
De aici nu vreau sa lipsesc
la 02.01.2013, 19:54
Daca doctorul i-a recomandat lui Padre ii dau si portia mea, numai sa se faca bine
la 02.01.2013, 19:55
o bunatate!!!!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking