Tarta de post

Postat de Ina in Pizza
28 Apr 2010 | 4407 vizualizari
Tarta de post

Un fel de pizza vegetariana...

Ingrediente

      Pentru aluat:

  • 100 g margarina
  • 400 g faina
  • 100 ml apa minerala
  • un praf de sare

  Pentru umplutura:

  • 500 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe potrivite
  • 100 g mustar pasta
  • 50 g suc de rosii
  • 200 g masline
  • 250 g ciuperci
  • Sare, cimbru, piper

Mod de preparare

1.       Intr-un bol se pun faina, margarina topita, sare si apa minerala. Se framanta bine, pana se obtine un aluat elastic. Se lasa la rece aproximativ 30 minute.



2.      Se curata ciupercile, rosiile, ardeii, ceapa, se taie fasii fine, iar la masline se scot samburii.



3.       Tapetam o tava cu hartie de copt. Intindem cu grija aluatul in tava ( cu mana, presand din aproape in aproape ) .



4.      Facem un sos din mustar, suc de rosii, piper si sare, pe care-l intindem pe blat.



5.      Se pun legumele, maslinele tocate, presaram cimbru si bagam in cuptorul incins.



            Se serveste calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu

Postat de panacris

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu

Aluatul fraged se lasa la dezghetat, apoi se decupeaza forme rotunde, un pic mai mari decat formele de tarte si se dau la copt in cuptorul preincins cca. 10 minute la foc mediu, pana sa prinda un...

Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de AdrianUdrea

Tarta cu legume

Pentru aluat, se cerne faina, se amesteca cu praful de copt, bicarbonatul  și zaharul, apoi se toarnă cate putina apa minerala, rece si se amesteca, presarand si chimenul si susanul. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2010, 21:11
S-a terminat! Cine vrea, sa-si faca!
la 28.04.2010, 22:04
hai mai fa una, ca eu vin cu berea.
la 28.04.2010, 22:09
merge si-un vin alb! La nevoie fac, ce mai....
la 28.04.2010, 22:10
Noapte buna tuturor! ma retrag la culcus, ca plage patul fara mine
la 29.04.2010, 14:53
mmm...cerd ca e foarte buna si are un gust bun

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking