4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCerne faina intr-un bol cu praf de sare, fa o adancitura si pune margarina si apa amestecata cu uleiul. Framanta toate aceste ingrediente pana obtii un aluat bine legat. Acopera-l cu folie si baga-l la frigider 1 h. Intre timp taie ceapa si caleste-o in ulei, adauga ardeii taiati fideluta si ciupercile, un praf de sare lasale sa se inabuse putin, pune o lingura de bulion. Condimentam cu sare piper oregano. Pentru cei care nu tin post puteti pune peste legume un ou batut si 100g smantana. Intinde aluatul si aseaza-l intr-o forma de tarta unsa si tapetata cu faina, rastoarna umplutura de legume si coace la foc moderat 30 min. Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de oanapl
Pentru aluat, cerni făina într-un castron și adaugi sarea și untul tăiat cubulețe. Omogenizezi compoziția sfărâmând untul între degete. Când totul se...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cubulete, oul si sare. Amestecati usor cu mana, apoi incroporati faina treptat si framantati. La final adaugati si apa rece, framantati pana obtineti...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|