Ingrediente
- 250g aluat pufos ( congelat, din comert)
- 1 cana de porumb fiert din conserva
- 1 cana ciuperci din conserva
- 2 cepe verzi
- masline
- 1 ceapa alba feliata
- 1 ardei rosu
- ketchup/sos de tomate/ sos alb bechamel
- cascaval razalit
Mod de preparare
Se decongeleaza aluatul. Pe o suprafata plata se pune faina si se intine aluatul, mai subtire daca e aluat pufos.
Se unge cu putin ulei o tava si se aseaza aluatul in ea. Daca va ies capetele din tava, ca sa le rupeti frumos, treceti cu sucitoarea peste marginile tavii.
Peste aluat puneti un strat de ketchup, sos de tomate sau sos alb bechamel si asezati toate legumele peste. Acoperiti cu un strat de cascaval razalit.
Dati la cuptor cam 40 minute, la foc mediu sau 180 C. Aveti grija sa nu se arda cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu legume colorate si cascaval - Sunny cottage puff pastry tart" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|