Ingrediente
- 1 aluat foetaj
- 200 gr bacon afumat
- 4 oua
- 3 linguri bune de smantana
- 20 rosii cherry
- ceapa verde
- 100 gr cascaval Emmental
- boia de ardei dulce, sare, piper
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 200 ° C
Prajiti baconul fără grăsime într-o tigaie anti-aderenta.
Adaugati ceapa tăiata marunt, apoi roșiile cherry tăiate în două.
Gatiti 5 minute și rezervati.
Într-un castron, bateti ouale cu smantana și piperul.
Adaugati un pic de sare (baconul este deja sărat).
Se pune aluatul de foietaj in forma de tarta unsa cu unt.
Depuneti compozitia cu bacon. Adaugati cascavalul taiat cubulete.
Presarati boia de ardei.
Varsati deasupra ouăle cu smântâna.
Coaceți timp de 30-40 minute.
O puteti servi calduta cu o salata verde, sau rece ca aperitiv.
Pofta Buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Quiche Lorraine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|