Tarta rapida cu piept de pui

Postat de Elena_Daria in Aperitive / Garnituri
2 Dec 2012 | 3961 vizualizari
Tarta rapida cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 piept de pui
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou+1 lingura de lapte pentru uns

Mod de preparare

Cepele se curata, se spala si se toaca marunt.

Pieptul de pui, fara os si fara piele, il spalam bine, apoi il taiem cubulete.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, apoi punem ceapa la calit.

Dupa ce s-a calit o scurgem de ulei si o punem intr-un vas.

In acelasi ulei punem pieptul de pui, si lasam pana se albeste.

Dupa ce s-a facut carnea, o strecuram de apa lasata si o punem peste ceapa calita.

Asezonam cu sare si piper dupa gust, apoi o lasam sa se raceasca.

Dupa ce carnea si ceapa s-au racit, adaugam oul batut si smantana si omogenizam.

Dam umplutura de-o parte, si ne ocupam de aluat.

Foaia de aluat decongelata o punem intr-o forma de tarta unsa cu putin ulei, acoperind si marginile. Taiem surplusul de aluat.

Punem apoi compozitia de carne, iar din aluatul ce ne-a ramas decupam diverse forme, dupa preferinta. Eu am facut stelute, cu o forma de fursecuri.

Ungem tarta cu oul batut cu lapte si o dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste calda sau rece, este buna oricum.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta melc cu pesto si branza feta

Postat de mirela0911

Aperitiv placinta melc cu pesto si branza feta

Pentru aluat am folosit robotul. Se pregateste maiaua din 100 ml lapte usor caldut, zaharul si cele 2-3 lg de faina. Se adauga drojdia zdrobita si se amesteca bine. Se lasa sa creasca timp de 10...

Citeste continuarea

Pizzete de vinete cu rosioare

Postat de Dya

Pizzete de vinete cu rosioare

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust. Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Trecem cascavalul prin razatoare. Asezam pe fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2012, 14:31
buna
la 02.12.2012, 14:34
buna tarta
la 02.12.2012, 14:36
vreau si eu sa pap
la 02.12.2012, 14:37
la 02.12.2012, 14:40
minunata

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking