Telemea de oaie cu busuioc si piper

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
24 Feb 2011 | 5987 vizualizari
Telemea de oaie cu busuioc si piper

Aperitiv delicios , rapid si cel mai important , preparat in casa . Am ,,ghicit '' acest aperitiv in incercarea de a elimina diverse preparate cu conservanti cumparate din comert..

Ingrediente

  • 500 gr telemea oaie .
  • 2 linguri piper boabe  mozaic[ de toate culorile]
  • 2 linguri busuioc verde
  • 6 catei usturoi
  • 150 ml ulei  masline

Mod de preparare

  1. Telemeaua de oaie se taie cuburi  3/3 cm .
  2.  Uleiul de masline se amesteca cu piperul bobe , busuiocul si usturoiul tocat .
  3.  Daca doriti sa serviti prepartul mai repede , incalziti usor uleiul sa se intrepatrunda bine aromele .
  4.  Amestecati cu atentie sa nu se sfarme cuburile de telemea cu uleiul condimentat .
  5.  Telemeaua astfel preparata se pastreaza intr-un recipient  etans in frigider.este mai gustoasa dupa ce se macereaza un timp ,
Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de oaie cu busuioc si piper" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei umpluti cu branza

Postat de katty

Dovlecei umpluti cu branza

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in jumatate pe lungime. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele. Presaram putina sare si piper si ii lasam deoparte. Taiem afumatura cubulete...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2011, 15:45
la 24.02.2011, 15:53
mmm o bunatate
la 24.02.2011, 15:55
buna
la 24.02.2011, 15:55
LIgia este . Dar tot sunt ,,invidiosa'' pe tine , cred ca ai acces la o multitudine de preparate cu branza
la 24.02.2011, 15:56
Kami stiu ca-ti este pe plac , interesanta si rapid de preparat .

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking