Ingrediente
- 50 g fulgi de ovaz
- un praf de sare
- 1 lingura de cacao
- 250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place)
- 1 banana coapta bine si pasata cu furculita
Optional:
- 1 lingurita de miere
- felii de banane pentru servit sau alte fructe care va plac(cred ca merg grozav si niste fructe de padure, zmeura, afine...sau niste piersici)
Mod de preparare
Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura.
Peste acest amestec adaugam laptele de migdale si amestecam bine compozitia.
Dam craticioara pe foc mic si amestecam des pana cand compozitia se ingroasa, ca o budinca(daca adaugati lapte de vaca, aveti grija la spuma). Totul va dura 5-7 minute.
Dupa ce terciul este gata, il dam deoparte si il lasam la racit 2-3 minute.
Adaugam apoi o banana pasata si amestecam compozitia.
Turnam intr-un bol, decoram cu felii de banane si o lingurita de miere, apoi servim.
Va doresc Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|