Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- 2 lingurite ghimbir tocat marunt
- legume (broccoli, morcovi, ardei capia, edamame, fasole verde, porumb)
- 2 linguri pasta red curry
- 100 ml lapte de cocos
- sare
- 2 l zeama de lime
- 2 cesti de apa
- coriandru
- muguri de fasole, etc
Mod de preparare
Incinge uleiul intr-un wok, pune ceapa, usturoiul si ghimbirul tocate marunt, amesteca pana devine ceapa translucida.
Adauga legumele taiate in felii sau bastonase si lasa 2-3 minute sa se gateasca legumele, la foc mic, fara sa se inmoaie prea tare.
Pune si pasta red curry, torna laptele de cocos si 2 cesti de apa, amesteca si mai lasa doar cateva clocote pe foc, sa nu se ingroase prea tare.
La final stropeste cu zeama de lime, presara germeni de fasole si coriandru verde si serveste supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Thai red curry cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|