Tian de legume cu Miez de lapte

Postat de deyutzky in Mancaruri de legume
20 Apr 2013 | 4189 vizualizari
Tian de legume cu Miez de lapte

e prima oara cand fac tian de legume si sunt impresionata de cat de delicios poate fi! dar in combinatie cu miezul de lapte este demential!!! E o gustare usoara si plina de vitamine..

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • cateva buchetele de broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 rosii mai mari
  • branzica Miez de Lapte Natur
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Ceapa si usutroiul se toaca marunt, morcovul si ceapa verde se taie rondele.

Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt pana se topeste, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc.

Se pune morcovul si buchetelele de broccoli si se mai lasa 2-3 min la calit.

Ungem o tava cu cele 2 linguri de masline si se adauga legumele calite, distrbuindu-se pe toata suprafata tavei.

Cartofii si dovlecelul se curata si se taie felii.

Vanata si rosiile se lasa cu tot cu coaja si se taie felii.

Taiem si branzica felii.

Asezam feliile de legume si branza alternativ peste legumele calite din tava. 

Se adauga sare si piper, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pt aprox 25-30 min pana ce legumele se inmoaie, dupa care scoatem folia de aluminiu si mai lasam aprox. 15 min pana se rumenesc.

Pofta buna!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua jumari cu ceapa, ardei si rosii

Postat de katty

Oua jumari cu ceapa, ardei si rosii

Curatam ceapa si o tocam fin. Ardeii grasi ii taiem in jumatate, scoatem cotoarele si ii taiem cubulete mici. Rosiile le taiem cubulete dupa ce am indepartat capatul. Intr-o tigaie punem uleiul,...

Citeste continuarea

Varza dulce cu carnati

Postat de Alepaty

Varza dulce cu carnati

Varza se taie fideluta. Se pune un praf de sare,se amesteca si se lasa deoparte. Separat,ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pune in uleiul incins.Dupa ce s-au calit, se adauga boia,se mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2013, 22:27
Foarte colorat, arata tare bine!
la 20.04.2013, 22:29
bun bun
la 20.04.2013, 22:34
Ce frumusete delicioasa! Dey
la 20.04.2013, 22:35
corina
la 20.04.2013, 22:35
motanel

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking