Salata "AMALIA"

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
11 Mai 2013 | 3773 vizualizari
Salata "AMALIA"

Am vrut un aperitiv special...am tot cautat prin retete si am sfarsit prin a deschide larg camara,frigiderul si congelatorul...Si gata! A iesit o salata in care finetea miezului de lapte este pusa in evidenta de crocantul legumelor .

Ingrediente

  • 5 linguri soia granule
  • 250 g amestec de legume congelate
  • 1 conserva de ton bucati
  • 1 cutie branza tofu
  • 1 cutie"miez de lapte"natur
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de patrunjel

Mod de preparare

- soia se opareste pentru 15 minute in apa cu sare

- legumele congelate se dau in clocot 5 minute

- soia si legumele se pun intr-o strecuratoare mare la scurs

- tonul se desface bucatele

- tofu se taie cubulete

-  miezul de lapte se sfaramiteaza usor

- se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare si se condimenteaza dupa gust

- se adauga zeama de lamaie si uleiul de masline

- se serveste cu bucatele de miez de lapte si patrunjel verde

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "AMALIA"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Painite cu ceapa si branza

Postat de xana

Painite cu ceapa si branza

Am amestecat apa cu drojdia si 2 linguri din cantitatea de faina si le-am lasat sa se odihneasca 10 minute pana a format la suprafata bule de aer. Intr-un castron am pus restul de faina si...

Citeste continuarea

Placinte cu branza si marar la cuptor

Postat de Valclaudia

Placinte cu branza si marar la cuptor

Preparam mai intai umplutura: branza telemea rasa se amesteca cu smantana si branza de burduf, apoi adaugam mararul spalat si tocat. Intr-un vas incapator punem drojdia, sarea si zaharul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2013, 23:39
la 11.05.2013, 23:50
la 12.05.2013, 00:21
f buna
la 12.05.2013, 08:55
la 12.05.2013, 11:18
buna

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking