Salata "AMALIA"

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
11 Mai 2013 | 3800 vizualizari
Salata "AMALIA"

Am vrut un aperitiv special...am tot cautat prin retete si am sfarsit prin a deschide larg camara,frigiderul si congelatorul...Si gata! A iesit o salata in care finetea miezului de lapte este pusa in evidenta de crocantul legumelor .

Ingrediente

  • 5 linguri soia granule
  • 250 g amestec de legume congelate
  • 1 conserva de ton bucati
  • 1 cutie branza tofu
  • 1 cutie"miez de lapte"natur
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de patrunjel

Mod de preparare

- soia se opareste pentru 15 minute in apa cu sare

- legumele congelate se dau in clocot 5 minute

- soia si legumele se pun intr-o strecuratoare mare la scurs

- tonul se desface bucatele

- tofu se taie cubulete

-  miezul de lapte se sfaramiteaza usor

- se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare si se condimenteaza dupa gust

- se adauga zeama de lamaie si uleiul de masline

- se serveste cu bucatele de miez de lapte si patrunjel verde

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "AMALIA"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu ghebe

Postat de Dya

Placinta cu ghebe

Spalam foarte bine ghebele si le frigem pe tava de aragaz. Intre timp faramam branza, adaugam ouale si smantana, omogenizand totul. Intr-un vas de yena, uns cu unt, intindem foile de...

Citeste continuarea

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Postat de merisor67

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert doar pana se patrund putin la testul cu furculita. Dupa ce au fiert, scurgem apa, ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2013, 23:39
la 11.05.2013, 23:50
la 12.05.2013, 00:21
f buna
la 12.05.2013, 08:55
la 12.05.2013, 11:18
buna

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking