Tigaie rapida cu chiftelute

Postat de eumimi in Porc
12 Dec 2021 | 5484 vizualizari
Tigaie rapida cu chiftelute

O idee de mancare pentru atunci cand esti in criza de timp, dar doresti ceva gustos si pe placul tuturor.

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2-3 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Mai intai preparam chiftelutele. Punem carnea intr-un bol, adaugam ceapa tocata cat mai marunt, oul, pasta de tomate, sare si piper si amestecam bine. Formam chiftelute rotunde, mai mari decat perisoarele.

Prajim chiftelele in ulei incins.

Scoatem chiftelele pe un platou si adaugam in acelasi ulei cartofii taiati dupa preferinta. Readaugam deasupra cartofilor chiftelele, acoperim tigaia cu un capac si lasam la prajit. Din cand in cand amestecam in tigaie.

La final adaugam sare, piper si usturoiul tocat marunt si amestecam. Scoatem cartofii si chiftelele pe un platou si presaram patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie rapida cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Postat de panacris

Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit. Apoi se adaugă ceapa...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa. Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2021, 19:48
Rapid si gustos!
la 12.12.2021, 20:39
Eu le vreau fierbinti ;-bd
la 12.12.2021, 20:39
Da, multumesc!
la 12.12.2021, 20:39
la 12.12.2021, 20:55

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking