Ingrediente
- 300 gr carne tocata
- 1 ou
- 1 ceapa mica
- 1 lingura pasta de tomate
- 2-3 cartofi
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper
- patrunjel verde
Mod de preparare
Mai intai preparam chiftelutele. Punem carnea intr-un bol, adaugam ceapa tocata cat mai marunt, oul, pasta de tomate, sare si piper si amestecam bine. Formam chiftelute rotunde, mai mari decat perisoarele.
Prajim chiftelele in ulei incins.
Scoatem chiftelele pe un platou si adaugam in acelasi ulei cartofii taiati dupa preferinta. Readaugam deasupra cartofilor chiftelele, acoperim tigaia cu un capac si lasam la prajit. Din cand in cand amestecam in tigaie.
La final adaugam sare, piper si usturoiul tocat marunt si amestecam. Scoatem cartofii si chiftelele pe un platou si presaram patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie rapida cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|