Toast cu amestec de branza, la cuptor

Postat de Lia1 in Mancare copii
3 Aug 2014 | 5286 vizualizari
Toast cu amestec de branza, la cuptor

V-am mai explicat preocuparea mea pentru a varia micul dejun pentru cei ai casei. Imi plac variantele calde si mai ales cele preparate la cuptor. Usor si rapid de facut. Coaja este crocanta, dar miezul pufos.

Ingrediente

  • 125 g brânza de vaci uscata, cas sfaramat (ricotta)
  • 125 g telemea veche (de capra am folosit)
  • 1 lingura smantana sau iaurt gras (daca branza nu e uscata, nu puneti)
  • 1 galbenus de ou
  • patrunjel, marar, cate o lingura
  • 6 felii de pâine din faina integrala
  • unt pentru uns painea

Mod de preparare

1.Toaca marunt verdeata.

2. Amesteci branza de vaci cu telemeua zdrobita cu furculita, smântâna si oul. 

3. Adaugi verdeata

4. Pune feliile unse cu strat superficial de unt pe o foaie de copt.

5. Cu o lingura distribuie amestecul de branza pe cele 6 felii.

6. Se coc la 200 C, timp de aproximativ 15 minute, pâna când amestecul de brânza este usor auriu si prinde o crusta. 

7. Le servesti la masa calde, insotite de diverse legume proaspete, ardei, masline, rosii, etc.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu amestec de branza, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu prune si nuci

Postat de AdrianUdrea

Tarta cu prune si nuci

Se spala prunele si li se indeparteaza samburii, apoi se taie in cuburi si se amesteca cu zaharul.  Se opresc cateva prune si pentru decor. Se paseaza cu ajutorul blenderului, se amesteca...

Citeste continuarea

Pizza palmieri

Postat de momo121

Pizza palmieri

    Aluatul il scoatem din frigider (sau congelator) si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei, apoi il desfacem.     Intre timp ne ocupam de bucata de salam si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2014, 10:14
Bun pentru micul dejun!
la 03.08.2014, 10:41
la 03.08.2014, 10:49
Foarte bun!
la 03.08.2014, 10:50
la 03.08.2014, 10:53
O bunatate pentru micul dejun!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking