Tocana de ciuperci brune

Postat de Constelatialeu in Retete Delikat
17 Iul 2018 | 2706 vizualizari
Tocana de ciuperci brune

Din categoria Delikat 100% natural, am facut o tocana de m-am lins ''pe bot'' cum se zice-n popor...adica m-am lins de placere, sa se inteleaga corect.....  ''Gatesc cu noile condimente Delikat 100% naturale.''

Ingrediente

  • 500 g ciuperci brune
  • 100 g unt
  • 150 g ceapa rosie
  • piper negru Delikat
  • ierburi si marar Delikat
  • boia dulce Delikat
  • sare
  • cca 200 ml apa
  • cca 200 g mamaliga rece
  • 70 g unt
  • ierburi de gradina Delikat
  • parmezan ras

Mod de preparare

Ciupercile le-am spalat de eventualele impuritati, apoi le-am taiat in bucati mai mari.

Am asezat pe foc un tuciulet, am pus untul. Separat am taiat ceapa marunt si apoi am adaugat-o peste untul incins, am calit-o cateva minute, apoi am adaugat un pic de sare, piper negru si boia dulce, am amestecat bine si am adaugat ciupercile si apa, am asezat un capac deasupra si am lasat cca 30 min la foc mic sa se patrunda ciupercile, la final am adaugat ierburi si marar si am stins focul.

Separat am taiat mamaliga rece in bucatele mici, am pus tigaia wok pe foc si am incins-o, am adaugat untul si apoi bucatile de mamaliga si le-am lasat sa se rumeneasca, apoi am adaugat ierburi de gradina peste ele. Am asezat in farfurie tocana de ciuperci peste care am presarat parmezan si am servit cu mamaliga prajita, un deliciu, papilele mele au fost in extaz, parol ca nu va mint....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot

Cand am cumparat ciupercile, am ales din acelea micute, ca-mi place sa le las intregi, le-am rupt doar coditele, le-am spalat sub un jet de apa. Apoi m-am ocupat de ceapa verde, tot in stadiul...

Citeste continuarea

Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

Postat de Constelatialeu

Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

Aluatul : Intr-un castron cernem faina, facem o scobitura la mijloc si punem drojdia uscata, zaharul si amestecam cu laptele caldut, lasam sa creasca cca. 10 min, apoi adaugam sarea, uleiul si apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2018, 18:48
daaa, grozav de buna!
la 17.07.2018, 19:09
Tare bun!
la 17.07.2018, 19:16
Buna!
la 17.07.2018, 19:22
buna buna
la 17.07.2018, 19:38
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking