Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati

Postat de mihaelar63 in Porc
26 Ian 2010 | 13324 vizualizari
Tocanita ardeleneasca  cu ciuperci si carnati

e anotimpul carnatilor de casa ,pai cum sa nu-i folosim !!!

Ingrediente

  • 500 gr carnat afumat
  • 300 gr carnat proaspat
  • 300 gr carne porc
  • 500 gr champignon
  • 200 gr ciuperci amestec
  • 1 cutie champignon taiate
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • sare
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. ceapa se curata si se taie cuburi .
  2. ciupercile se spala si se taie felii .
  3. carnatii si carnea se portioneaza .
  4. se prajeste usor carnatii si carnea in ulei  , se adauga ceapa ,apoi ciupercile .
  5. se presara faina alba , se amesteca usor , 1 minut si se pune laptele .
  6. se fierb impreuna cam 20 minute .
  7. se presara verdeata si se serveste cu mamaliguta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coaste lipicioase la cuptor

Postat de eumimi

Coaste lipicioase la cuptor

Pregatim amestecul cu bulion, sare, piper, ardei boia si ghimbir cu care vom unge coastele de porc. Le punem in tava si adaugam 1 cana de supa de pui sau de apa. Usturoiul il curatam de coaja...

Citeste continuarea

Mamaliga in straturi

Postat de rocsi_1612

Mamaliga in straturi

Prima data pregatim mamaliga: Punem apa la fiert cu sare si o lingura de malai. Cand da in clocot turnam malai in ploaie, amestecam continuu cu un tel, lasam sa fiarba bine apoi o luam de pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2010, 13:44
imi ploua in gura , nu alta.... mai ales carnatii afumati sunt nebunie.....
la 26.01.2010, 20:34
wow nu vrei sa ma infiezi...imi place tot ce gatesti...super felicitari
la 26.01.2010, 20:35
Faci ce faci si mai faci o mancare cu carnati, Cu ce ne ploua in gura sa vezi inundatii peste Romania
la 26.01.2010, 23:35
asa e Bunico,ce pofta ne face MIHAELA!
la 27.01.2010, 00:14
dupa cum am spus e sezonul carnatilor , parca toata lumea s-a inteles sa vina in vizita cu cate 1m de carnat , si eu credeti-ma nu-i pot refuza

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking