Ingrediente
- 500 gr pulpe dezosate de curcan
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 rosii
- 3 catei de usturoi
- 1 ardei capia
- 1 gogosar
- 1 legatura de marar proaspat
- 100 gr bulion
- sare,piper,paprika
Mod de preparare
1. Punem carnea la fiert pt 20 de minute.
2. Intr-o tigaie punem ceapa taiata solzisori la calit.Adaugam peste morcovul taiat rondele,usturoiul,gogosarul taiat cubulete mici,la fel si ardeiul capia.
3. Lasam sa se caleasca 5 minute dupa care adaugam rosiile.Lasam sa se caleasca inca 5 minute,dupa care adaugam 1 pahar de apa fierbinte .Dam focul la mic si lasam sa fiarba.
4. Luam carnea o taiem cubulete si o adaugam peste legume in tigaie.
5. Condimentam si punem jumatate din legatura de marar taiata marunt.
6. Cand e aproape gata punem bulionul si restul de marar.Mai lasam cateva minute pe foc si e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|