Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
27 Iul 2014 | 8314 vizualizari
Tocanita  cu carne si cartofi - la ceaun

Mancarea la ceaun iese intodeauna mai gustoasa . Poate ca este mai bine pazita ? sau ca esti cu prietenii mai relaxat ?

Ingrediente

  • 1 kg carne vita
  • 1 kg carne porc
  • 1.5 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 2 ardei rosii
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • marar verde
  • fenicul verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea taiata cuburi mai mari se pune in ceaun la prajit

Cand a scazut tot lichidul lasat de carne si aceasta incepe sa se rumeneasca  se pune ceapa si ardeiul taiate cubulete .Sarati.

Adaugati pasta de rosii , boiaua si pasta de ardei . Amestecati si puneti apa cat sa acopere carnea .

Adaugati cartofii curatati si feliatisi fierbeti pana acestiaincep sa se zdrobeasca .

Din cand in cand amestecati cu o lingura mare de lemn ca tocana sa nu se prinda de fundul ceaunului .

La sfarsit taiati usturoiul verde si restul verdeturilor si le incorporati in tocanita .

Serviti alaturat pe langa voie buna ,salate de cruditati sau muraturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute in aluat de bere

Postat de caroline

Chiftelute in aluat de bere

Incepem prin a pregati compozitia  pentru chiftelute. Punem intr-un bol carnea tocata,oul intreg,painea pusa in lapte si apoi stoarsa bine ,ceapa tocata  marunt  si sare,piper...

Citeste continuarea

Tarta cu spetsofai

Postat de doralinda72

Tarta cu spetsofai

Incepem intai prin taierea carnaciorilor si ii calim in putin ulei, punem si ceapa taiata marunt si usturoiul, chimen si amestecam putin. Intre timp taiem ardeii si vinetele in cubulete mici...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2014, 07:28
e buna!
la 27.07.2014, 07:35
Ioi, asta-i buna rau de tot!
la 27.07.2014, 07:55
auuuu , ce bunatate
la 27.07.2014, 08:20
Ai dreptate Mihaela,iese mult mai buna la ceaun
la 27.07.2014, 08:23
Superrrr! Buna tare mincarica la ceaun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking