Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker

Postat de merisor67 in Porc
13 Noi 2013 | 13445 vizualizari
Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker

Inca una dim mancarurile preferate pe care o voi prepara la multikooker de acum inainte.

Ingrediente

  • 1 kg carne slaba de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei
  • 3 linguri rosii pentru iarna
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 l apa
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Inainte de a porni aparatul, pregatim toate ingredientele.

Spalam carnea, o portionam in cubulete si o condimentam cu sare si piper.

Curatam, spalam si tocam marunt legumele.

Punem uleiul in vasul aparatului si setam programul FRY pentru 10 minute.

Dupa 1-2 minute adaugam carnea si o prajim cate putin pe toate partile, amestecand din cand in cand cu spatula din dotare.

Cand este putin patrunsa adaugam ceapa si morcovul, amestecam si lasam pana la finalizarea timpului.

Apoi adaugam apa calduta cat sa acopere carnea si setam programul STEW pentru o ora. Apasam butonul START si inchidem capacul.

Dupa 30 de minute verificam daca s-a patruns carnea bine si adaugam cartofii impreuna cu ardeiul, foile de dafin si condimentele, adaugam apa calduta cat sa acopere cartofii si inchidem capacul.

Dupa alte 20 de minute adaugam rosiile, gustam si potrivim de sare daca mai este cazul.

La final, cand deconectam aparatul de la sursa de curent, adaugam patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de porc fiert in bere

Postat de oanapl

Piept de porc fiert in bere

Tai pieptul de porc în două și pui bucățile de carne într-o oală încăpătoare.  Pui foile de dafin, cimbrul și boabele de piper în oală, urmate de...

Citeste continuarea

Papricas cu carne de porc

Postat de eumimi

Papricas cu carne de porc

Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min. Adaugam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa. Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2013, 11:09
Tocanita de cartofi e intotdeauna buna
la 13.11.2013, 11:11
buna buna
la 13.11.2013, 11:14
Uite la el, cucul asta are si carne de porc.....
la 13.11.2013, 11:15
faina mancare ai facut tu Meri,da' faina rau
la 13.11.2013, 11:15
E grozava indiferent de oala-n care-i preparata ...

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking