Tocanita de cartofi cu carne de vitel

Postat de Sim0naWorld in Vita
1 Iun 2012 | 4479 vizualizari
Tocanita de cartofi cu carne de vitel

Ingrediente

  • 500 g muschi vitel
  • 3 cepe
  • 4 cartofi mai
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 150 ml vin alb
  • 1 cub knorr cu gust de vita
  • rosii in bulion
  • patrunjel

Mod de preparare

Carnea am taiat-o bucati potrivite si am pus-o la prajit in ulei. Cand s-a rumenit putin, am pus un pahar de vin si am lasat sa fiarba innabusit. Dupa 5 min, am adaugat ceapa tocata marunt, apoi am pus si ardeiul si un pahar de apa. 

Dupa cateva clocote am adaugat si morcovul si am mai pus un pahar de apa. Am lasat sa fiarba bine, pana ce ceapa s-a inmuiat. Atunci am adaugat cartofii taiati bucati mai mari, iar cand acestia erau fierti pe jumatate, am pus si rosiile si am mai lasat sa fiarba 5 min.

Am adaugat patrunjelul si am acoperit cratita cateva minute.

 A iesit foarte buna, carnea a fost destul de moale, iar tocanita foarte gustoasa. Noi am servit-o cu cartraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot

Mai intai am taiat carnea cubulete potrivite, apoi am sters-o cu servetel si am tavalit-o prin faina amestecata cu piper si sare. Am calit bucatele de carne in ulei cate 3 min  pe fiecare...

Citeste continuarea

Tocanita de legume cu organe de vitel

Postat de Pungasa_Rogue

Tocanita de legume cu organe de vitel

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar....

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2012, 22:04
Delicios!
la 01.06.2012, 22:12
la 01.06.2012, 22:13
acuma ma-ncurci,ca vreau si de asta
la 01.06.2012, 22:18
Buna tocanita!!
la 01.06.2012, 22:32
MotanLaOale

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking