Ingrediente
- o bucata de carne
- 1 ardei kapia rosu
- 1 ceapa medie
- 2 galbenusuri
- faina
- 100g smantana(Pilos 20%)
- sare,piper
Mod de preparare
Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si calim ceapa taiata fidelute.Adaugam ardeiul taiat marunt si le calim.Taiem carnea cubulete si o adaugam peste ceapa si ardei si lasam sa se rumeneasca putin.
Punem apa in cratita cat sa acoperim carnea si o lasam sa fiarba la foc mediu.Dupa ce a fiert carnea adaugam galustele,rand pe rand facute din 2 galbenusuri amestecate cu faina,sare,piper si apa de la carne.
Dupa prepararea galustelor mai lasam sa fiarba 5 minute si adaugam smantana amestecata cu 2 linguri de faina.Sosul iasa ca o crema mai subtire,adaugam patrunjel dupa gust.
Un deliciu,pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|