Tocanita de soia cuburi reteta de post

Postat de Camy_gby in Mancaruri de post
12 Ian 2012 | 57552 vizualizari
Tocanita de soia cuburi reteta de post

Tocanita de soia cuburi reteta de post Tocanita aceasta o fac destul de des, mai ales de cand m-am casatorit, si asta pentru ca e pe placul sotiorului meu ( el fiind vegetarian) :D. E gustoasa si satioasa. Merge foarte bine langa un piure de cartofi, sau pilaf de orez!

Ingrediente

  • Ingrediente Tocanita de soia cuburi reteta de post
  • 100 g soia cuburi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura pasta de rosii (sau bulion)
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cum se prepara Tocanita de soia cuburi reteta de post

Pentru inceput, cubuletele de soia se pun la fiert in apa cu vegeta( scrie pe ambalaj), insa daca doriti o aroma mai deosebita, puteti pune si un amestec de ierburi aromatice, cum ar fi busuioc, oregano, magheran...in ce combinatie doriti.

Buuun, dupa ce soia e fiarta, racita si scursa de apa, se trece la urmatoarea faza la fel de complicata ca si prima:)))  Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei si se adauga ardeiul impreuna cu aprox. 2-3 linguri de apa daca folositi pasta de rosii (daca folositi bulion, nu mai e nevoie de apa).  Se lasa cam 1 minut sa fiarba la foc mic. Se adauga si celelalte ingrediente ( soia, pasta de rosii, patrunjelul, sarea si piperul) si se mai lasa cateva minute sa fiarba sa se imbine gusturile.

Si gata! Asta e tocanita noastra de soia cuburi. O bunatate!

La fel de buna este si friptura de soia sau chiftelute de soia si legume.

Recomandam si pasta de naut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de soia cuburi reteta de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fasole scazuta cu usturoi

Postat de Patricia_Iordache_79

Fasole scazuta cu usturoi

Alegem fasolea de ceea ce nu trebuie (pietricele, coji, stricaciuni etc), o spalam si o punem la hidratat intr-un vas cu apa, de seara, pana dimineata. O spalam din nou si o punem la fiert in...

Citeste continuarea

Chiftele cu mazare si orez

Postat de sufletista

Chiftele cu mazare si orez

Mazarea o fierbem instructiunilor de pe pachet, o scurgem bine si o pisam cu ajutorul blenderului sau paleta pentru piure. Orezul fiert cu sare, piper, ulei de masline si condimente pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2012, 20:47
prima servita
la 12.01.2012, 21:13
la 12.01.2012, 21:22
frumoasa prezentare imi place mult soia
la 12.01.2012, 21:35
cum arata..nici nu zici ca e de soia!!
la 12.01.2012, 21:37
ce bine arata chiar daca nu-mi place prea mult soia,arata foarte tentant

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking