Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai

Postat de adasev12 in Vita
10 Feb 2011 | 5091 vizualizari
Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai

Ingrediente

  • 300 g pulpa de vitel
  • 1 ceapa mica
  • o mana de ciupercute
  • 4 lg bulion
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • putin cimbru
  • sare, piper
  • pastai gata fierte din conserva

Mod de preparare

Carnea se spala si se portioneaza , se prajeste in ulei incins cat sa prinda putina crusta. se pune apoi peste ea ceapa taiata marunt , se adauga rozmarinul( f putin, fiindca e f  aromat) si o foaie de dafin, se lasa cateva minute sa se inmoaie ceapa,a poi se adauga ciupercutele( de care aveti) , cimbru ; bulionul se dizolva intr-o cana de apa, se adauga sare, piper si se toarna peste carne. se lasa la fiert la foc mic pana se face bine carnita. se maia dauga cate puina zeama de carne sau apa...cred ca ar fi mers sa fi adaugat si un morcov...dar mi-am amintit abia la sfarsit...la sf se adauga patrunjel verde

eu am servit alaturi de pastai verzi gata fierti din conserva( sunt f buni aici...sotului meu ii plac mult...si sunt si ieftini) si cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger

Postat de Oana

Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger

Carnea de vitel se amesteca cu ceapa tocata foarte fin, cu patrunjel, ou, sare si piper. Cu mana umeda se formeaza chiftelele de hamburger. Se incinge tigaia grill si se frig cate 3 minute pe...

Citeste continuarea

Friptura de vita cu ghebe la cuptor

Postat de rocsi_1612

Friptura de vita cu ghebe la cuptor

Spalati carnea, o stregeti cu niste servetele si o taiati felii mai groase. O presarati cu sare, piper, boia dulce si ierburi aromatice, pe ambele parti si masati putin. Morcovul il curatati, il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2011, 16:22
buna buna
la 10.02.2011, 16:40
ooooooooooooooo dumnezeule ce bine arataaaaaaaaaaaa
la 10.02.2011, 16:42
ce-mi place tocanita de vitel
la 10.02.2011, 18:10
la 10.02.2011, 18:48
elena, mersi

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking