Tocanita la '" CINA PORCULUI"

Postat de MIUTA in Mancaruri cu carne
27 Noi 2010 | 13595 vizualizari
Tocanita la  '" CINA PORCULUI"

La taiatul porcului se pregatesc mai multe feluri de mancare de carne(tochitura,tocanita cu bulion,carne fripta sau tocanita pe care v-o prezint eu acum)

Ingrediente

  • 1 kg carne porc
  • o lingura mare de untura
  • o ceapa 
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 catei usturoi
  • 0 lingura faina
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper

Mod de preparare

Se caleste in untura incinsa o ceapa tocata fin.Se adauga pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se adauga sare se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba.Nu trebuie adaugata apa deoarece lasa carnea.Cand este fiarta s-ar putea sa fie scazuta apa din carne atunci trebuie neaparat sa mai adaugam putina apa peste carne. Pe urma se pune o lingura de faina dezlegata cu lapte si se toarna peste tocanita. La sfarsit se pune smantana,piper si sare daca mai este nevoie.Se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la '" CINA PORCULUI"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sarmale in foi de vita

Postat de Patricia_Iordache_79

Sarmale in foi de vita

Eu am folosit foi de vita in saramura si de aceea inainte de a le folosi le-am tinut aproximativ 1 ora intr-un vas cu apa rece, cat sa le acopere, ca sa nu fie foarte sarate. Curatam morcovul...

Citeste continuarea

Crochete de cartofi cu ciuperci

Postat de Meea

Crochete de cartofi cu ciuperci

Curatam cartofii, ii taiem in 3-4 si ii punem la fiert. Dupa ce s-au fiert, ii pisam, apoi ii amestecam cu margarina, oul si condimentele (boia, piper, sare). Adaugam si faina pana cand compozitia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2010, 22:19
mmmmm
la 27.11.2010, 22:41
ce deliciu..............
la 27.11.2010, 23:03
Cred ca de cateva ori am mancat mancarica asta, bunicii mei o faceau cand taiau porc ....in copilaria mea, puneau si usturoi in ea. Minunata reteta
la 27.11.2010, 23:17
Multumesc Gaby,Medioto
la 27.11.2010, 23:18
Multumesc Sylvia sigur ai mancat.Daca nu ma insel ai locuit la Nasaud si aceasta mancare se face des pe Valea Somesului de unde sunt si eu

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking