Tochitura

Postat de Ana_Maria_P in Mancaruri cu carne
30 Ian 2013 | 4307 vizualizari
Tochitura

Ingrediente

  • 500 g ficatei pui
  • 500 g inimioare + pipotele
  • 3 carnati subtiri afumati
  • 2 cepe
  • 1 morvov
  • 500 g muchiulet de porc( de obicei folosesc pui dar de data asta nu am avut)

Mod de preparare

Punem carnita, ficateii si inimioarele+pipotele la fiert in recipiente separate, deoarece supa de la carnita o folosim pentru sos iar la celelalte vom schimba apa de 3 ori.

Dupa ce s-au fiert le taiem in bucati mai mici dupa preferintele fiecaruia, iar ficatul il punem separat deoarece il vom aduga mai tarziu.

Punem carnatii impreuna cu carnita si inimioarele+ pipotele sa se rumeneasca un pic dupa care adugam ceapa si morcovul.

Adaugam supa treptat si lasam sa se inabuseasca bine legumele.

Acum putem pune si ficatul si sucul de rosii, acoperim mancarea cu un capac lasam sa scada, iar la final adugam condimentele preferate dar si multa verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

Postat de Caty

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

Iata cum se prepara Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat Am spalat carnea, am uscat-o usor cu prosoape de hartie, am taiat-o bucati. Am pus mai intai in...

Citeste continuarea

Tochitura dunareana

Postat de katty

Tochitura dunareana

Taiem rinichii pe jumatate si curatam bine interiorul de grasime. Taiem rinichii in bucati mici si ii punem intr-un castron, acoperiti cu apa si cele 2 linguri de otet. Ii lasam asa 1-2 ore....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2013, 19:39
buna tocanita
la 30.01.2013, 19:43
Si eu pun putin zahar la sosuri in special
la 30.01.2013, 19:55
placeeee!
la 30.01.2013, 20:17
Ce mancare buna ai facut in asteptarea sotului!
la 30.01.2013, 20:43
Am revenit cu poza, a trebuit sa ies pana afara, sper sa va placa, va pup si va imbratisez

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking