Tofu in crusta crocanta

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
21 Aug 2013 | 3477 vizualizari
Tofu in crusta crocanta

Este un deliciu, merge ca si aperitiv sau ca si garniture.

Ingrediente

  • o cutie tofu
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • fulgi de porumb cam 2 linguri
  • ulei floarea soarelui (pt prajit)
  • Pt sos: (optional)
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline (cat sa acopere ardeiul )

Mod de preparare

Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati , mai groase (cam cat e grosimea unui deget).

Dam bucatile rezultate prin faina , oul batut si fulgi de porumb sfarmati .

Punem la incins intr-o tigaie ulei si punem bucatile de tofu. Le lasam sa se rumeneasca bine (cam 2 minute pe-o parte , si 2 pe cealalta).

Le scoatem si le punem pe un servetel sa se scurga execsul de ulei.

Se serves cu sosul care va place , sau asa simple.

Eu le-am servit ca si aperitive cu sos de ardei iute.

Sosul : ardeiul iute l-am taiat marunt si peste el am pus ulei de masline cat sa-l acopere bine. (f simplu)

Va doresc POFTA BUNA !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tofu in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Kombe - placinta cu telemea si ceapa verde

Postat de Elena_Daria

Kombe - placinta cu telemea si ceapa verde

Intr-un castron punem laptele si apa caldute, drojdia sfaramitata si amestecam cu o lingura pana se dizolva drojdia. Lasam sa se odihneasca 20 de minute. Dupa ce au trecut cele 20 de minute,...

Citeste continuarea

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

Postat de merisor67

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

Este bine ca întotdeauna, când preparăm ceva, să aducem pe masa de lucru tot ce este necesar pentru preparat. Adică ustensile și ingrediente. Cernem mălaiul într-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2013, 09:24
la 21.08.2013, 09:26
la 21.08.2013, 09:29
interesant
la 21.08.2013, 09:31
la 21.08.2013, 09:32
o varianta buna in loc de cascaval pane

cred ca ies ok si din cascaval, nu? ... doar ca nu sunt la fel de dietetici

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking