Preparam budinca dupa instructiunile de pe plic, apoi o lasam sa se raceasca, invartind din cand in cand in ea sa nu lasam sa se faca crusta.
Dupa ce s-a racut mixam untul cu mixerul si adaugam budinca, lingura cu lingura pina o punem pe toata.
Adaugam esenta de vanilie, mai mixam de doua ori , apoi dam crema la rece.
Intr-o forma de chec punem folie alimentara , sa-i acoperim toti peretii, o tapetam.
Cafeaua indulcita o punem intr-un vas in care vom putea inmuia piscoturile.Le asezam apoi in tava pe lungime cum se vede in poza.
Peste piscoturi punem 1/2 din crema, apoi felii din ananas.
Sucul din compotul de ananas trebuie sa-l bea cine face tortul.Neaparat...ca altfel nu iese tortul.....
Peste fructe punem iar un rand de piscoturi inmuiate in cafea sau in sucul de ananas , in cazul in care nu l-ati baut !
Cealalta jumatate din crema o punem peste piscoturile inmuiate, apoi ananasul felii si deasupra piscoturi inmuiate.
Dam tortul la rece cateva ore , apoi il ornam cu frisca, fulgi de ciocolata si cirese confiate.
Puteti lasa tortul la rece pina a doua zi, ar fi ideal.
A doua zi se poate felia si se serveste neaparat rece.
Pofta mare !