Ingrediente
- BLAT
- 6 oua
- 1cana zahar
- 1cana faina
- CREMA
- 1plic crema de caramel
- 250ml lapte
- 4linguri zahar
- SIROP
- 700ml apa
- 1cana zahar
- 1esenta rom
- PT ORNAT
- frisca hulala(250ml)
Mod de preparare
http://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html,dar nu punem cacao.
Crema de caramel o punem in vasul de la mixer iar peste ea mai adaugam4linguri de zahar ,apoi laptele fiert si racit(la frigider)mixam bine un minut la viteza mica apoi la viteza mare pana se intareste.
Tortul o data racit,taiat in 3 si insiropat il putem asambla,iar la urma ornam cu frisca.Cam atat pofta buna si multi multi ani inainte Cris
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema caramel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (43)
|