Ingrediente
Blat:
- 2 oua
- 2 linguri de ulei
- 100 gr ricotta
- 1 iaurt
- 8 linguri de faina
- 2 linguri cacaoa
- 100 gr zahar
- 1 praf de copt.
Crema :
- 250 gr mascarpone.
- 100 gr crema de ciocolata
- 10 capsuni
Mod de preparare
Intr-un vas batem ouale cu zahar si ulei.Intr-un alt vas amestecam ricotta cu iaurtul si 1 lingura de zahar pana devine cremoasa ,dupa care adaugam cacaoa.Unim cele doua compozitii si adaugam faina si praful de copt amestecam bine pana compozitia devine omogena .Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°.
Mixam mascarponele cu ciocolata pana devine spumos ,dam la rece.
Taiem cuburi capsunile si le punem intr-o oala cu 2 linguri de zahar si 5 linguri de apa.Le fierbem pentru cateva minute si le lasam la racit.
Peste blatul racit punem capsunile cu siropul ,dupa care punem si crema .Dam la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|