4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
IngredienteBlat:
Crema :
Mod de preparareIntr-un vas batem ouale cu zahar si ulei.Intr-un alt vas amestecam ricotta cu iaurtul si 1 lingura de zahar pana devine cremoasa ,dupa care adaugam cacaoa.Unim cele doua compozitii si adaugam faina si praful de copt amestecam bine pana compozitia devine omogena .Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°. Mixam mascarponele cu ciocolata pana devine spumos ,dam la rece. Taiem cuburi capsunile si le punem intr-o oala cu 2 linguri de zahar si 5 linguri de apa.Le fierbem pentru cateva minute si le lasam la racit. Peste blatul racit punem capsunile cu siropul ,dupa care punem si crema .Dam la rece pentru cateva ore. Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de momo121
Iata cum se prepara Reteta de tort cu ciocolata si cafea Pentru blatul umed de vanilie: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam jumatate din...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de tort cu coacaze rosii si albe Pentru ca mi-am pregatit blaturile cu o zi inainte, m-am apucat sa fac cremele si sa montez tortul in etape, aici e treaba cu rabdare...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|