Tort cu frisca

Postat de loredanaaa in Torturi
5 Feb 2013 | 5210 vizualizari
Tort cu frisca

Anul trecut mi-am facut acest tort de ziua mea.Obisnuiesc sa mi-l fac singura pentru mine sau pentru altii daca am timp.

Ingrediente

  • blat de pandispan
  • crema de vanilie cumparata
  • sirop din zahar ars
  • frisca
  • capsuni si kiwi pentru ornat
  • Nutella

Mod de preparare

Pregatiti crema exact dupa instructiunile de pe ambalaj

Puneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o 

Adaugati crema,dar un sfert lasati pentru a doua foaie

Se iau cam 250 grame de frisca si se amesteca cu crema ramasa

 Adaugati a doua foaie.

Insiropati-o si pe aceasta ceva mai bine decat pe prima

Intindeti crema pe a doua foaie

Puneti si foaia de deasupra pe care o insiropati bine

La sfarsit ornati  cu  frisca si cu fructe la alegere

Eu am ornat cu capsuni si kiwi

Am scris cu Nutella, care am incalzit-o un pic la foc

Se lasa cateva ore in frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasa

Postat de Constelatialeu

Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasa

Cum se prepara Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasa Intr-un recipient mai inalt am pus crema de mascarpone, am adaugat smantana si laptele condensat si am mixat cateva minute, apoi...

Citeste continuarea

Tort cu jeleu de capsuni - Desertul racoritor si delicios

Postat de Constelatialeu

Tort cu jeleu de capsuni - Desertul racoritor si delicios

Cum se prepara Tort cu jeleu de capsuni - Desertul racoritor si delicios Jeleu si blaturile le-am pregatit cu o zi inainte. Jeleu : Am curatat capsunile de codite, le-am spalat sub jet de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2013, 06:10
Bun si frumoas l-ai ornat!
la 05.02.2013, 08:24
fain
la 05.02.2013, 08:27
la 05.02.2013, 08:55
Si eu mi-l fac singura, ca altfel raman fara ))
Frumos si bun !
la 05.02.2013, 09:34

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking