Tort cu iaurt

Postat de Luana in Torturi
26 Iun 2013 | 6066 vizualizari
Tort cu iaurt

Ingrediente

  • 900 gr iaurt
  • 500 ml frisca lichida
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o cutie compot visine
  • 400 gr zahar
  • 4 plicuri gelatina rosie
pentru decor
  • o portocala
  • un kiwi
  • o banana
  • optional piscoturi

Mod de preparare

Se pune gelatina intr-o cana peste care adaugam zeama din compot .

Iaurtul se pune intr-un vas impreuna si 300 gr zahar zaharul vanilat si se mixeaza pana devine spumos.

Frisca se bate separat cu zaharul vanilat.

Gelatina se dizolva la foc mic , dar nu trebuie sa dea in clocot.

Iaurtul se amesteca cu frisca treptat iar la urma adaugam gelatina racita  si visinele din compot.

Se ia o tava cu fund detasabil si se pun pe margini rondele de portocala ,  in mijoc 2 banane si kiwi la captul fiecareie a vrut sa fac 2 palmieri dar din cauza cremei nu se vede  , aici las loc liber imaginatiei pentru fiecare :) 

Se toarna  deasupra toata compozitia si se da la rece circa 3 ore , apoi se rastoarna pe o farfurie.

Este numai bun pentru o zi torida .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta tort aniversare 64 ani

Postat de Constelatialeu

Reteta tort aniversare 64 ani

Iata cum se prepara Reteta tort aniversare 64 ani Blat : Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile cu uleiul le-am omogenizat. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat pana am...

Citeste continuarea

Desert tort cu capsuni si ciocolata

Postat de oanapl

Desert tort cu capsuni si ciocolata

Se pune ciocolata tăiată bucățele mici în 80g cafea fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește perfect se poate pune amestecul pe baie de aburi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2013, 15:29
Deliciu !!!
la 26.06.2013, 15:33
la 26.06.2013, 15:43
foarte bun!!vreau si eu o portie!!
la 26.06.2013, 15:56
Frumos, gustos, racoros! Vreau!
la 26.06.2013, 15:57
vreau ssi euuu

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking