4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
O reteta simpla si usor de facut.
Ingrediente
Mod de preparareCrema: Laptele,frisca,esenta vanilie,zaharul(60 de grame) le amesteci si le fierbi.Cind fierb usor presari amidonul pe deasupra amestecind bine (nu pe foc) apoi lasi la racit.Cind e caldut se pune untul si se amesteca bine sa se topeasca.Bananele se zdrobesc,se uda cu zeama de lamiie si se amesteca in crema de lapte. Foile: Ouale,zaharul(60 de grame),sarea,coaja de lime,zaharul vanilat se mixeaza bine la treapta mare a mixerului pina se tripleaza volumul.Faina,cacaoa si praful de copt (amestecate inainte)le incorporezi in compozitia de oua.Se imparte in 3 cantitati compozitia se coc 3 foi in tava de tort(diametrul 28 )7 minute la 200 grade.Le lasi la racit apoi le umpli cu crema(foaie crema foaie crema foaie).Deasupra poti pregati o glazura de ciocolata. Se lasa in forma de tort detasabila pina a 2 zi. Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de banane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de desert cu clementine Mai intai mi-am pregatit forma de tort, am imbracat-o in folie alimentara si apoi cu folie acetata. Banana am taiat-o in bucatele mai mici,...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de tort 13 ianuarie Jeleu de zmeura : Zmeura congelata cu 2 linguri de zahar am pus-o intr-o craticioara si am pus-o pe foc cat sa ajunga la punctul de fierbere, am...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|